Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZNEMIRUJUĆ VIDEO

VIDEO Isplivala snimka brutalnog premlaćivanja djevojke: Reper joj nije dopustio da napusti hotel

Foto: Profimedia
1/3
17.05.2024.
u 20:26

Sada je isplivala snimka brutalnog premlaćivanja djevojke Cassie, inače pjevačice od strane svog tadašnjeg dečka repera Diddyja.

Pojavila se šokantna snimka nadzorne kamere kako američki reper Diddy nasilno napada svoju bivšu djevojku Cassie u hotelu 2016. godine. Video, do kojeg je došao CNN, prikazuje repera, čije je pravo ime Sean Combs, bez majice s ručnikom omotanim oko struka, kako lovi Cassie niz hodnik. Dok je pokušavala ući u dizalo, uhvatio ju je za potiljak i tresnuo na tlo. Zatim ju je udario nogom dok je nepomično ležala na tlu, prije nego što je zgrabio dvije dizajnerske torbe s kojima je pokušala pobjeći.

Diddy je stao iznad nje, ponovno je udario nogom, a zatim je odvukao natrag u njihovu sobu držeći je za kapuljaču. Uznemirujući video snimljen je u hotelu InterContinental u Century Cityju u ožujku 2016. godine. Dva dana kasnije, par se pojavio na crvenom tepihu držeći se za ruke na premijeri filma The Perfect Match. U izjavi za DailyMail, Cassien odvjetnik Douglas Wigdor rekao je: "Potresna snimka samo je dodatno potvrdila uznemirujuće i predatorsko ponašanje gospodina Diddyja. Riječima ne mogu izraziti hrabrost i snagu koju je gđa. Casandra Ventura pokazala time što je sve iznijela na vidjelo.." Cassie je prošle godine tužila Combsa navodeći silovanje i niz drugih prijestupa. Izvansudski su se nagodili u studenom prošle godine. 

 

 

SNIMKA JE UZNEMIRUJUĆA!

 

 

VEZANI ČLANCI:

 

 

1/5

 

Cassie je, kako donosi Page Six u dokumentima navela kako je Seana upoznala 2005. godine, kad je imala samo 19 godina. Započeli su vezu, a reper je navodno od početka bio nasilan prema njoj i pokušao ju kontrolirati kad god je mogao. Navodno ju je fizički ju napadao od njezine 19 pa sve dok su bili zajedno, a ona je često pokušavala pobjeći iz tog nasilničkog odnosa no nikako joj nije uspijevalo jer kad bi i pokušala Sean bi našao način da je vrati. Između ostalog u tužbi stoji i optužba za silovanje. Pjevačica je ustvrdila kako je 2018. pred kraj njihove veze, reper nasilno ušao u njezin dom i silovao je. Između ostalog Cassie tvrdi kako je reper cijelo vrijeme veze bio sklon izljevima ‘nekontroliranog bijesa‘ te kako se mnogo incidenata odvijalo pred očima njihovih zaposlenika, ali da su bili previše uplašeni da bi o tome progovorili. Istaknula je i da ju je Diddy tjerao da u svojoj torbici nosi vatreno oružje.

Reperov odvjetnik Ben Brafman demantirao je optužbe za Page Six. "Gospodin Combs najoštrije demantira ove uvredljive i sramotne optužbe. Posljednjih šest mjeseci je bio izložen neprestanim zahtjevima gospođice Venture u kojim potražuje 30 milijuna dolara. Prijetila mu je kako će napisati knjigu o njihovoj vezi u kojoj će ga osramotiti. To je čista ucjena", rekao je odvjetnik. 

 

VIDEO: Vlada će nagraditi Baby Lasagnu, Plenković otkrio: 'Dodijelit ćemo mu 50.000 eura'

 

Ključne riječi

Komentara 3

ID
Ivo_didin
21:22 17.05.2024.

8 grama, promjera 9 milimetara bi mu uljepšalo glavu i trenutno riješilo problem njegove agresivnosti!

LO
loraxy
20:47 17.05.2024.

Maknut mu sve pjesme sa ytb-a i svih platformi za glazbu, za početak, dok ga ne nađu

Avatar Iblis Ginjo I.
Iblis Ginjo I.
20:37 17.05.2024.

Nasilno napada? 🤔 Ima li miroljubivog napada? Pristojnog? Nježnog?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije